Joyzine.se


Recension - Live

Khoma
Arvikafestivalen
2010-07-15
Av: Erik Högkvist
Publicerad: 2010-07-19
Hemsida: www.khoma.se

I Borlänge för ca två veckor sedan lade PA-systemet av när Khoma spelade. När de nu var första bandet ut på Arvikafestivalen krånglade medhörningen. Khoma och teknikstrul av olika slag har verkligen följts åt den här sommaren. På Siestafestivalen i Hässleholm, som var bandets första festivalspelning denna sommar, slutade ljuset fungera. Spelningen på Arvikafestivalens näst största scen kan nog tyvärr ha påverkats lite negativt av teknikstrulet, för Khoma verkade inte riktigt vara lika taggade som på Peace & Love i Borlänge.

Kanske fick spelningen lida lite av den tidiga speltiden, publiken verkar inte riktigt vara med på noterna. Kanske hade vi åskådare inte riktigt kommit igång med festivalandet på allvar ännu, vem vet? Khoma tycktes inte riktigt trivas på Arvikafestivalens Apolloscen heller och den där riktiga ”vi-känslan” och gemenskapen mellan band och publik som vi fick uppleva vid den betydligt mindre och intimare scen som intogs av Khoma på Peace & Love, blir inte ett faktum idag.

Under förutsättningarna gör dock Khoma en mycket bra spelning. Och vad annat kan man vänta sig? Khoma levererar alltid, trots teknikbesvär och andra oförutsedda bakslag.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Wonderland Dementation Dept.
Årets bästa skivor 2010 enligt Anders Nilsson
Khoma (2010-05-27)
Khoma (2010-07-02)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner