Joyzine.se


Recension - Skiva

Brott och Staff
Lite Mer Chill (singel), 2013
Skivbolag: Egen utgivning
Av: Peter Augustinsson
Publicerad: 2013-02-03
Hemsida: facebook.com/BROTTOCHSTRAFF

Electroduon Brott och Straff från västkusten har avlagt ett nyårslöfte. De ska ge ut en singel den 28:e varje månad under året. Idag släpptes den första singeln, Lite Mer Chill. Duon kommer också att varje månad jobba med olika kreativa människor för att släppa unika omslag. Genom att bryta sig ur det konventionella inom branschen i att släppa ett album så är kraven högre. Det gäller att man släpper 12 klockrena låtar utan fillers och det blir verkligen upp till bevis.

Brott och Straff är en ny bekantskap för mig och jag gillar vad jag hör. Lite Mer Chill börjar lite Maskinen-aktigt men formas snabbt till något eget och har ordentlig hit-potential. Det är en snygg electrolåt med ett hårt och vasst men melodiskt poppigt sound. Texten är snygg och smart, för att inte tala om refrängen som går hem direkt. Jag kan verkligen se denna låt gå varm på P3 och på dansgolven i vårrusket.

Om Brott och Straff levererar lika storartat på samtliga månaders singlar så tror jag att detta kan vara deras år. Nu är det bara att vänta på den 28:e februari!

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner