Joyzine.se


Recension - Live

Seventribe
Sweden Rock Festival
2011-06-08
Av: Sebastian Norling Rauhala
Publicerad: 2011-06-08
Hemsida: www.seventribe.com

Seventribe

En halvtimme efter att man öppnade portarna till festivalområdet, klev Seventribe upp på Zeppelin-scenen och blev första band ut på årets upplaga av Sweden Rock Festival. En på samma gång ärofylld och otacksam uppgift, då det såklart alltid är kul att sparka igång kalaset men då även publikuppslutning kan utebli på grund av bakfylla hos åskådarna.

Publik finns det förvisso på spelningen och det bildas även en circle-pit, men annars tar folket det piano och diggar sakta medan Västerås-plutonen röjer friskt. Jag räknar till tio medlemmar på scen, ifall ”hästhuvudet” (som mellan låtarna håller upp skyltar med låttitlar som de där lättklädda tjejerna på boxningsmatcher gör) är en del av gänget.

Det är fullt ställ och gasen i botten från första tonen Bountykilla till avslutande Stronger than ever och de på skiva godkända hardcore-låtarna blir rena råsmockor live och de som undrade hur detta gäng kunde vinna ”Live & Unsigned”-tävlingen får svaret levererat rätt i plytet.

Får du chansen att se Seventribe på scen i sommar, ta den. För det är underhållning på hög nivå och en fingervisning och hur metal ska levereras på scen: inte stillastående en sekund.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Seventribe
Metaltown på väg att bli ett nytt Sweden Rock
Seventribe ()
Seventribe ()

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Tjarls, 2011-06-14 17:22:00 (79.136.20.201)

Galet bra skrivet! Gillar att du fick med skillnaden mellan live och skiva ^^

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner