Joyzine.se


Recension - Live

Totalt Jävla Mörker
Trästockfestivalen
2009-07-18
Av: Johan Norström
Publicerad: 2009-07-24
Hemsida: www.totaltjavlamorker.com

Jag har följt Totalt Jävla Mörker under en väldigt, väldigt lång tid. Inte riktigt från början, men i alla fall från debut 7”an ”Då Hämndens Timme Slår”. Jag har sett dem live fler gånger än jag kan räkna och på senare år har jag sagt gång efter annan att ”Bättre än såhär kommer de aldrig bli”.

Och hörni, bättre än såhär kommer Totalt Jävla Mörker aldrig bli.

Nu finns det liksom ingen högre nivå kvar. TJM genomför en i stort sett perfekt spelning. Det enda jag har att anmärka på är att ljudet inte är riktigt bra förrän några låtar in i konserten samt att Christian Augustin inte är 100 % tajt på baskaggen. I övrigt är det felfritt. Bandet har en grund i kängpunk, färgad med thrash- black- och en gnutta doom metal. Detta skapar under konsertens gång en dynamik som håller mitt intresse uppe konserten igenom. Att bandet själva med en risk för liv och lem spelar ut till max och röjer som dårar gör inte direkt saken sämre. Att se TJM skulle vara underhållning, även utan ljud.

Det är riktigt svårt att finna ord för en sån här upplevelse, och nu när jag läst igenom det jag skrivit känner jag att det inte finns så mycket mer att säga. En perfekt avslutning på en av de bästa Trästockfestivalerna jag varit på. Tack så mycket!

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Totalt Jävla Mörker
Trästockfestivalen 2009
Totalt Jävla Mörker (2008-08-02)
Totalt Jävla Mörker (2006-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner