Joyzine.se


Recension - Live

Ellie Goulding
Popaganda, Stockholm
2010-08-27
Av: Eva Linde
Publicerad: 2010-08-28
Hemsida: www.elliegoulding.co.uk

Man slås av två saker när man först ser Ellie Goulding live. Den lena klara popstämman och hennes artiga brittiska manér. En mer hyfsad artist får man leta efter och den brittiska accenten är så tydlig att man nästan får kramp i mungiporna.

Men för den delen är hon inte tråkig. Ellie Goulding är fruktansvärt lätt att tycka om. Direkta låtar, snygga produktioner, högt tempo och så den där gyllene rösten som lägger sig som en mantel och sätter hennes signum på allt hon rör. Det är svårt att leta fel hos den nya popsensationen. När hon dessutom går loss på batterierna ser man vilken styrka tjejen har. Riktigt cool tjej.

En personlig favorit är den känslofyllda The Write, men störst gensvar fick hon för Under The Sheets och den avslutande Starry Eyed där hon kunde gå loss ordentligt.

Förutom låtar från hennes egna succéalbum "Lights" fick hon även med en cover av Midlakes Roscoe. Ellie Goulding känns definitivt som en artist att räkna med. Men trots de rena popljusa spåren är det ändå hennes underbara brittiska accent jag främst kommer förknippa henne med. Thank you very much, indeed.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner