Joyzine.se


Recension - Live

Kapten Röd
Emmabodafestivalen
2010-07-30
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2010-08-01
Hemsida: www.kaptenrod.se

Björn Nilsson, alias Kapten Röd, ser först alldeles chockad ut när han stormar ut på scenen i Emmaboda. Sen förbyts överraskningen på någon sekund i ett överlyckligt leende och en taggad glimt i ögonen som inte går att ta fel på. Kaptenen hade inte förväntat sig en sådan massiv publikuppslutning och med ens stiger adrenalingraden ytterligare.

Om det är den stora publiken som triggar honom till det eller om han hade ett så här vitalt framträdande i bakfickan kan jag inte svara på, men Kapten Röd imponerar å det grövsta denna fredagkväll. Med ett vansinnigt sväng och en snygg sånginsats levererar han sin svenskspråkiga reggae/ragga och spontandansen i publikleden låter inte vänta på sig.

Artist och publik ska ha roligt tillsammans på en bra spelning och det är precis vad som inträffar under den här timmen. Att kaptenen har skitkul däruppe råder det ingen tvekan om och att jag har minst lika kul förstår ni förstås av den här texten. Lägg till det ett riktigt starkt låtmaterial och ni inser att det blir succé.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Årets bästa 2012 enligt Nina Torbacke
Emmabodafestivalen 2010
Kapten Röd (2012-05-05)
Kapten Röd & Majorerna (2008-05-03)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner