Joyzine.se


Recension - Live

Hoffmaestro & Chraa
Peace & Love, Borlänge
2010-07-01
Av: Erik Högkvist
Publicerad: 2010-07-02
Hemsida: www.hoffmaestro.se

Hoffmaestro & Chraa var ett av de sista banden som bokades till årets Peace & Love och bokningen av dem var troligen också en av de mest uppskattade hos festivalbesökarna. Jag var en av dem som blev väldigt positivt överraskad när nyheten om att de skulle komma att spela på Peace & Love kom, på grund av att jag har hört så mycket om hur fantastiska de är som liveband och att jag har lyckats missa alla tidigare tillfällen att se dem.

När bandet klev på scenen denna varma och soliga torsdagseftermiddag var ytorna framför Fantasiascenen i stort sett fyllda och redan från första stund fick Hoffmaestro publiken i ett järngrepp. Och att Hoffmaestro & Chraa är ett fantastiskt liveband, det råder det ingen tvekan om. De visar en sådan enorm glädje och energi på scen att man som åskådare inte kan låta bli att ryckas med. Även om man, som i mitt fall, kanske inte är helt såld på deras musik.

Mäktigast blir det mot slutet då vi åskådare uppmanas att springa fram och tillbaka framför scenen på bandets kommando. När man lyckas få nästan en hel festivalpublik att vara med på något sådant, då har man helt säkert gjort en mycket lyckad spelning.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Emmabodafestivalen 2010
Peace & Love 2010
Hoffmaestro & Chraa (2010-07-29)
Hoffmaestro & Chraa (2008-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner