Joyzine.se


Recension - Skiva

Pack Of Wolves
A Nice Black Suit, 2010
Skivbolag: Lockjaw Records
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2010-06-23
Hemsida: myspace.com/thedesperatewolves

Det är mycket känsla i det österrikiska Pack Of Wolves sysslar med. Både rent musikaliskt som uttrycksmässigt. Något som givetvis aldrig kan vara en nackdel. Men på något sätt känns det ändå lite som att herrarna inte riktigt kan kontrollera sina emotionella utbrott, eller i vilket fall som helst inte vet riktigt vart de ska ta vägen. Det gör att debuten ”A Nice Black Suit” ger ett aningen splittrat intryck.

Men det är ändå att betrakta som en bra platta. En referens som ligger och vilar på min tunga är Breach, men det är ändå inte riktigt vad det handlar om. Där de saknade norrlänningarna gick mer åt hårt aggressivt ursinne, ramlar Pack Of Wolves snarare in på en uppstyrd indierockbana. Det är punkigt och uppkäftigt så det förslår, men samtidigt är herrarna inte särskilt svårlyssnade.

Propagandhi skulle också kunna vara en bra vägvisare för att peka ut den riktning i vilken det här bandet vandrar. Ni förstår ungefär hur jag försöker ringa in det här gänget va? De har en stökigt punkig ådra som de bygger upp allting kring och där det kaotiska uttrycket ofta ligger och lurar kring hörnet, men samtidigt har de även en mer välkammad sida som balanserar upp det hela väl. Det blir lite splittrat när de inte kan hålla sina känslor i styr, men vem kan det alla gånger?

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner