Joyzine.se


Recension - Demo

Perish
Betrayed
Av: Patrik "pk" Nilsson
Publicerad: 2010-02-19
Hemsida: myspace.com/perishswe

Den här demon är inte direkt purfärsk, av vad jag förstår har de en nyare demo ute i dagarna, men den har jag tyvärr inte. Alltså får ni hålla till godo med en recension av deras förra istället, som dessutom verkar finns som ep också.

Hursomhelst så är det klassisk old-school thrash som avhandlas i stil med Overkill, Nuclear Assault och Exodus och de gör det ganska bra. Ljudet låter fritidsgård, men det bidrar nästan mer till det positiva då det låter tidstypiskt för 80-talsthrashen och sången är likadan. Lite halvfalskt här och var och överlag ganska naiva texter men det behöver inte vara så ”smart” alltid. Allt beror ju på vad man försöker åstadkomma och Persish ger mig en rejäl dos nostalgi, och för mig som älskar just thrashen från den tidpunkten kan jag inte annat än att digga.

Nu är det ju enbart tre låtar som avhandlas här och jag skulle gärna vilja höra mer av detta Falkenbergsband för att utröna om de besitter kapacitet nog att underhålla mig med fler låtar i bagaget eller om det här bara var en lyckträff. Tiden får nog utvisa det så småningom men jag väntar ivrigt på att få höra mer.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Arvikas vassaste band 2006

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner