Joyzine.se


Recension - Live

Mikael Wiehe
Hultsfredsfestivalen
2000-06-17
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2000-10-10
Hemsida: www.mikaelwiehe.se

Mellansnacka kan han och många väldigt fina låtar har han skrivit. Under konserten på Hultsfredfestivalen utnyttjar han det första medan han låter det andra stå tillbaka. Han väljer istället att spela en hel drös ointressanta låtar från sitt nya album och det gör att konserten aldrig riktigt tänder till.

Med glimten i ögat talar den gamle sångaren om att han spelat på väldigt många platser runt om i världen under 37 års tid men allt det har bara varit en uppvärmning inför att få komma och spela på Hultsfredfestivalen. Självklart får han ett stort jubel till svar och för några minuter känns han angelägen. Det är dock alldeles för långt mellan de riktigt vassa numren som till exempel den gamla Hoola Bandoola Band-dängan Fred. Wiehe kör den i en riktigt rockig version och för ännu några minuter är han riktigt bra.

Ungefär 8000 människor, de flesta sittande på gräsmattan framför scenen, beskådar konserten och det tycker jag att Wiehe är värd men han hade kunnat bjuda tillbaka lite mer än han gör. Mellansnacken är som sagt rappa och roliga men låtvalet på tok för klent.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Hultsfreds vassaste band 2006
Årets bästa skivor 2009
Mikael Wiehe (2009-07-17)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner