Joyzine.se


Recension - Live

Marit Bergman
Heden, Skövde
2003-07-18
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2003-07-22
Hemsida: www.maritbergman.net

Att denna dam sitter på ett antal lättnynnade och radiovänliga hits vet alla. Hur dessa glada visor skulle te sig live var dock betydligt mer tveksamt. Marit fick heller inte vädergudarna på sin sida, då himlen öppnade sig och regnet vräkte ner under i princip hela giget.

Jag måste säga att jag tycker låtmaterialet håller helt okej spelningen igenom. Visserligen sjunger Marit lite ruttet på ett och annat ställe, men det kan jag se mellan fingrarna med. Det är trots allt frenesin och glädjen i musiken som ska förföra och det gör den stundtals. Det går dock rysningar av obehag genom kroppen på mig när vissa av mellanspelen tenderar att låta som något Håkan Hellström satt sin signatur på.

Ett stort plus till fröken Bergman för att hon trots kyligt regn och en ganska tafatt publik höll igång och verkligen jobbade på scenen under hela konserten. En eloge som gäller hela bandet. Jag är dock allergisk mot mellansnack av typen ”jag är så glad att vara här” när det är uppenbart att så inte är fallet.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Fairfest
Mitt Piano
Marit Bergman (2006-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner