Joyzine.se


Recension - Skiva

V/A
Äggröran 6, 2004
Skivbolag: Ägg Tapes & Records
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2004-12-25
Hemsida: www.eggtapes.se

Återigen visas punkens baksida upp med hjälp av "Äggröran". Det betyder i vanlig ordning att här finns en hel rad med usla band som knappast ens gör sina egna mammor glada. Men den här gången har dessutom en hel del vassa bidrag kommit med på kompilationen, vilket gör volym 6 av ”Äggröran” till den klart bästa hittills. Det skålas i kopiösa mängder alkohol av varierande sort (företrädelsevis direkt ur plastdunk) och onaneras manskön så det står härliga till.

Kanske är det så att det är mer roligt än bra men stundtals rycks jag med av plattan. Detta trots usla produktioner och mer eller mindre välskrivna låtar. Här finns egentligen ingen kvalitetspunk alls, men Idiots tokroliga bidrag Köp mig och Red Warszawas Metadonmix fra maribo (Hermes House Bands Take me home, West Virginia någon?) är alldeles lysande underhållning.

Okej, jag retirerar något. Det finns ett bidrag av kvalitet här. MIDs cover på Noice-örhänget Du lever bara en gång är förkrossande bra. I övrigt vill jag ge omnämnanden till Tippler för festliga Säffle by night, Iguana Party för den spända stämningen i sticket på Kristi Brud, Perkele för det snygga studsandet i Du fattar ingenting och självfallet också Vrävarna som aldrig tycks misslyckas. Uppblåsbara gummidjur är inget undantag.

I övrigt? Nja, släng det till mäskpunkarna bakom busstationen.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Julspecial 2009
V/A (2007-01-01)
V/A (2007-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner