Joyzine.se


Recension - Skiva

Yelawolf
Trunk Muzic Returns, 2013
Skivbolag: -
Av: Jonatan Rosenberg
Publicerad: 2013-05-23
Hemsida: facebook.com/yelawolf

Jag har länge haft ett något kluvet förhållande till Yelawolfs musik på grund av dess ojämna kvalité men alltid tyckt att det finns någonting tilltalande i hans texter och sätt att vrida och vända på orden. På hans senaste mixtape bekräftar att han är en oerhört intressant rappare, tidigare har jag uppfattat honom som pubertal och som en sämre version av Eminem men nu känns det nu som han hittat sin egen stil.  

När han medverkar som gäst på andra artisters låtar får han alltid låten att lyfta sig flera nivåer, hans insats på exempelvis Asap Rockys bästa låt 1 Train är helt fantastisk och Asap återgäldar tjänsten genom att medverka på låten Gangster på ett snyggt sätt.  

”Trunk Muzic Returns” gästas även av Raekwon, Paul Wall och Killer Mike som alla gör fina insatser men det är ändå Yelawolf som briljerar. Många låtar lider av brist på melodier och innehåller enformiga beats men trots detta lyssnar jag ändå intresserat för att det är någonting hypotiserande med Yelawolfs sätt att uttrycka sig på. Det låter helt klart lovande och bådar gott inför nästa studioalbum ”Love Story” som släpps senare i år.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Årets bästa 2013 enligt Jonatan Rosenberg

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner