Joyzine.se


Artikel

EXKLUSIVT: Joyzine.se streamar nya plattan med The Sunpilots

The Sunpilots

Australiensiska rockgruppen The Sunpilots släpper sitt andra album ”King of the Sugarcoated Tongues” den 27 april. Fram till och med releasedatum släpper Joyzine.se varje onsdag, som enda svenska media, en ny låt från albumet. Idag: (spår 1) Prologue: 3 Minutes to Midnight

Bandet kommer själva att gratis släppa samma låt från albumet varje fredag (med start 2 mars). Det innebär att det är på Joyzine.se ni hör hela plattan först av alla. Ny låt varje onsdag fram till och med den 27 april då hela skivan släpps för gratis nedladdning.

Dagens spår: Prologue: 3 Minutes to Midnight


Prologue: 3 Minutes to Midnight

The Sunpilots on facebook”King of the Sugarcoated Tongues” är ett konceptalbum som utspelar sig i en dystopisk framtid där samhället har brutit samman. Det är en berättelse i åtta kapitel om människans behov av trygghet och hur hon är beredd att offra sin frihet för att kunna känna sig trygg.

The Sunpilots bildades i Sydney 2006 och släppte det hyllade debutalbumet ”Living Receiver” () 2008. Gruppens sound har beskrivits som en originell mix av Led Zeppelin, Muse, A Perfect Circle och Pink Floyd.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Av: Mikael Mjörnberg 2012-02-29
Foto: Gordeon Music
Hemsida: facebook.com/thesunpilots

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner