Joyzine.se


Recension - Skiva

Ford & Lopatin
Channel Pressure, 2011
Skivbolag: Software Records
Av: Anna Enkvist
Publicerad: 2011-08-26
Hemsida: myspace.com/fordandlopatin

Ford & Lopatin är den duo som tidigare hette Games men som lagom till denna fullängdare valde att byta namn och göra det lätt för sig genom att kalla sig för vad de egentligen heter. Joel Ford från Tigercity och Daniel Lopatin från Oneothrix Point Never är den Brooklynbaserade gruppen som med sitt 80-talsinspirerade synthpop-sound försöker få världens alla dansgolv att aldrig sluta gunga.

Men tyvärr gör de det. Slutar gunga alltså. För trots den skickligt komponerade musiken med både analoga och digitala synthar blir det lite långtråkigt och bitvis innehållsfattigt. Transportsträckan från den ena höjdpunkten till den andra är tyvärr alldeles för lång. Ja, jag kan till och med sträcka mig så långt som till att man hade kunnat stryka några låtar helt och hållet från den totalt 14 spår långa låtlistan för att på så sätt göra transportsträckan till godbitarna avsevärt kortare.

Emergency Room, The Voices, I Surrender och inte minst den helt magiska World Of Regret är de låtar som gör att ”Channel Pressure” fungerar och bär.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner