Joyzine.se


Recension - Live

Khoma
Metaltown, Göteborg
2011-06-17
Av: Andreas Ivarsson
Publicerad: 2011-06-18
Hemsida: www.khoma.se

Khoma

Det är skönt att det finns band som man alltid kan lita på. Ett band som alltid presterar, oavsett omständigheter. Det gör Khoma. När de äntrar scenen för kvällens spelning verkar de ha anpassat musiken efter festivalen karaktär och istället för den lugna The Guillotine så bankar de på direkt.

De verkar vilja trollbinda publiken redan från start, så som andralåt kommer den fantastiska One Of Us Must Hang. Även om den framförs på ett mycket övertygande sätt så kan jag inte låta bli att känna en viss besvikelse och oro. Hur ska festivalspelningen kunna avslutas utan allsången till synthmattan?

Men jag behöver aldrig oroa mig. Khoma övertygar ännu en gång. Jan viker sig, studsar och hänger ut över publiken, samtidigt som bandet manglar på stämningsfullt. Mellansnacket är lagom, trots deras starka övertygelser så försöker de aldrig trycka ner åsikterna i halsen på publiken. Och när de sista tonerna ringer ut så kan man inte konstatera något annat än att Khoma har haft ännu en riktigt lyckad dag på jobbet!

Foto: Johan Norström

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Metaltown 2011
Arvikas vassaste band 2007
Khoma (2010-07-02)
Khoma (2006-07-15)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner