Joyzine.se


Recension - Live

Lee Aaron
Sweden Rock Festival
2011-06-11
Av: Sebastian Norling Rauhala
Publicerad: 2011-06-11
Hemsida: www.leeaaron.com

Lee Aaron

Ni som var på Lita Ford när hon besökte Sweden Rock, gick nog precis som jag iväg efteråt med en dålig känsla i magen över att ha sett hårdrocksdrottningen fullständigt haverera med en dåligt repeterad ursäkt till konsert (trummisen Stet Howland sade till och med upp sig dagen därpå).

Erfarenheten därifrån gör sig påmind när kanadensiska hottien Lee Aaron äntrar scenen. Och även om det inte är en lika stor kalkon som Lita Ford, så blir ”the Metal Queens” första konsert på svensk mark också en negativ upplevelse på grund av utstrålningen.

Lee Aaron ser själv ut mer som en snäll ”girl next door” än en metaldrottning, vilket i och för sig inte märks på de slätstrukna låtarna som påminner om ratat Bryan Adams-material. Och när hon väljer att spela en så hemsk sillstrypar-blues som Handcuffed to a fence in Mississippi, så ligger bottenbetyget nära.

Men Lee Aron är ärligt glad över att få vara i Sverige (hennes gitarrist har till och med en Vancouver Canucks-tischa med Henrik Sedins namn på ryggen) och när hon plockar fram klassikerna Barely holdin’ on och Watcha doin’ to my body, så går det i alla fall för stunden att digga med.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Sweden Rock Festival 2011

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner