Joyzine.se


Recension - Skiva

Streets Of Mars
Breathe In Breathe Out, 2010
Skivbolag: Adore Music
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2010-11-05
Hemsida: myspace.com/streetsofmars

På med paljetterna, smeta lite extra pomada i håret och glöm för all del inte att ta cologne på pungen (ni som också diggar Sidewalks Of New York hajar den passningen!). Trion Streets Of Mars bjussar på lättsam partyrock som klippt och skuren för ansvarslöst rumlande längs neonupplysta gator där människorna är mer stereotypa än genuina.

”Breathe In Breathe Out” är artificiell rockmusik som finns till bara för stundens njutning. Som även om det kanske kan framstå som att den låtsas ha det, inte har mer uppsåt än att roa och fungera som en länk till den köttsliga lusten och dekadensen. Det är glättigt och lättrallat utan att slå över till att vara kommersiellt lismande. Men också utan att ha någon egentlig tyngd eller livslängd.

Låt det vara så, som ett soundtrack för en festlig kväll. Som om någon tagit Melody Club, fimpat synthen och gjort dem till ett riktigt rockband. Eller på samma sätt tagit Royal Republic och fimpat de bajsnödiga Bandit Rock-komplexen. Streets Of Mars är kul och lika förgängligt som en förälskelse på en Finlandskryssning. Gott så.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner