Joyzine.se


Recension - Live

Repugnant
Klubben, Stockholm
2010-10-31
Av: Anders Nilsson
Publicerad: 2010-11-02
Hemsida: myspace.com/epitomeofdarkness

Repugnant

Dödsmetallarna i Repugnant gjorde bara ett album innan de kastade in handduken, men hann trots det (eller kanske tack vare det?) bli kultförklarade. Bandet fick ett erbjudande om tillfällig återförening redan för två år sen, men av detta blev intet då endast huvudfiguren Mary Goore var intresserad.

Nu ett par år senare har herr Goore (eller Tobias Forge som det står i passet) plockat ihop en ny lineup som de senaste månaderna gjort några ströspelningar här och där, och det har även utlovats ett nytt album under 2011.

Även om starten känns lite småskakig eldar Repugnant på med klassiker på klassiker och när gamla Morbid-låten Another Vision dammas av vet jublet inga gränser. Bandet är tajt och framför allt imponerar E. Forcas (Emil Svensson) bakom trummorna med sitt felfria skinnpiskande och naturligtvis även multitalangfulle Mary Goore som framkallar en härlig kontrast genom att se ut att vara hämtad från The Misfits eller Samhain samtidigt som han sköter allt mellansnack med silkeslen röst à la Stadsteatern.

Repugnant är tillbaka och det med besked. Nästa år kan det bli hur bra som helst.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner