Joyzine.se


Recension - Demo

The Better Way
S/t
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2010-03-01
Hemsida: myspace.com/thebetterway

The Better Way ska över till staterna och turnera. Klart att det är en dröm som går i uppfyllelse för det unga gänget och egentligen är jag inte det minsta förvånad över att de faktiskt får chansen. Men ska jag vara helt ärlig är det faktiskt en aning onödigt ur ett jänkarperspektiv. För vad ska amerikanerna med ett besök av ett band som låter precis som alla de band som går femton per dussin på andra sidan atlantpölen till? Marknaden är omättlig tycks det som.

Nu är denna lilla reflektion inte till för att kasta någon som helst skugga över The Better Way. De spelar sin emotionella poprock med välfriserad snedlugg alldeles utmärkt, men det är konstigt hur det stora landet i väster kan smälta så mycket som låter så extremt likadant.

Att de här gossarna stirrat över Atlanten när de komponerat och spelat in råder det inga tvivel om. Hade vi haft rockradiostationer på samma utpräglade sätt som i staterna (urusla Bandit Rock med max 20 låtar på repeat räknas fan inte) hade The Better Way varit gunstlingar. Det är melodiöst, det är poppigt och precis lagom tillrättalagt. Med andra ord lättlyssnat och småkul, men jag har glömt varenda ton i samma stund som demoinspelningen slutar ljuda.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Rikard, 2010-03-18 06:19:54 (74.178.195.59)

Haha sämsta recensionen jag läst. Vilket skämt!

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner