Joyzine.se


Recension - Live

Perssons Pack
Trästockfestivalen
2009-07-18
Av: Johan Norström
Publicerad: 2009-07-24
Hemsida: perssonspack.com

Perssons Pack har ganska dåliga förutsättningar när de kliver upp på Trästockfestivalens största scen, North Kingdom-scenen. Dels sker konserten under strålande solsken inför en Wiehe-mättad publik. Dels saknas dragspelsmaestro Magnus Lind. Och dels verkar bandet inte alls vara särskilt samspelt. Det är ett jammigt och lekfullt Pack som spelar på Trästockfestivalen, men tyvärr inte på något särskilt bra sätt.

Nej, allt som oftast känns bandet otajt och oinspirerat. Det är först i mitten av konserten, när blåsduon från Love Antells vardagsband Florence Valentin gör bandet sällskap under Sångare Utan Orsak som det börjar framstå som att bandet faktiskt har roligt på scen. Tyvärr sänker man, med en trött Ikväll Tar Vi Över Stan, tempot direkt när man just lyckats få lite nerv i framförandet.

Sen har vi den där dundersingeln, Stenad I Stockholm, duetten med Annika Norlin. Det är, enligt mig, otroligt farligt att spela duetter som gått in i folks hjärtan utan duettpartnern. Och Annika Norlin är ju tyvärr inte med i Packet här på Trästockfestivalen. Hon är saknad. Låten framförs, som de flesta andra låtarna, trött och oinspirerat.

Nej, som kanske framgår så är det en ganska missnöjd recensent som lämnar Perssons Packs spelning på Trästockfestivalen. Och inte fick jag höra Det Liv Jag Älskar heller.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Hellsingland Underground
Trästockfestivalen 2009

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner