Joyzine.se


Recension - Skiva

Human Stress
Heja Sverige (CDs), 2009
Skivbolag: Egen utgivning
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2009-06-10
Hemsida: www.humanstress.eu

Human Stress, det låter som ett punkband, ett ganska hårt sådant dessutom. En sportlåt för att peppa fotbollslandslaget i VM-kvalet? Tja, sådana brukar ju vara ganska töntiga, men i glödhet punktappning kanske det kan vara något.

Så där gick alltså mina tankar innan jag stoppade den här singeln i cdspelaren och insåg att...det här måste vara ett skämt!? Eller?

Human Stress spelar punkrock (med betoning på rock) som inte håller mer än fritidsgårdskvalitet (och då är jag snäll). Det låter som ett projektarbete för mellanstadieungdomar som fått några ynka timmar i skolans musiksal på sig för att framställa slutresultatet. Så väl Heja Sverige som b-sidan Bättre kommer bär på så imbecillt töntiga texter att jag knappt vet vart jag ska ta vägen och sånginsatsen från MissJo ska vi inte tala om.

Jag tror tyvärr inte att det här är ett skämt. Det är inte tillräckligt utstuderat för det, även om MissJos östbrytning och stapplande texter gör det hela omedvetet komiskt mitt i allt det dåliga. ”Tack att du vill ha” står det på Human Stress hemsida, tillika webshop. De ska vara outsägligt tacksamma om någon vid sina sunda vätskor vill ha den här singeln.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner