Joyzine.se


Recension - Skiva

Suffer the pain
The last massacre (kassett), 2012
Skivbolag: Krig tejps
Av: Erik Hammarström
Publicerad: 2012-10-13
Hemsida: sufferthepain.bandcamp.com

Suffer the pain fortsätter sitt nerpissade vandring mot det totala mörkret som påbörjades på förra tejpen ”The death”. Smutsig dödspunk som med rasande fart tar mig med på en resa till underjorden. Musik att ha i bandaren när du står på en nedsläckt perrong och begår våld på en varuautomat; trösten i meningslöst våld mot döda ting.

Den musikaliska skillnaden mot förra släppet är marginell. Kanske skulle jag påstå att man är lite rakare den här gången, men med något mindre fokus på metal till fördel för punken. Gillade du förra släppet kommer du inte bli besviken den här gången heller, för ”The last massacre” är en naturlig uppföljare till ”The death” och det handlar om förfining och inte förändring. Suffer the pain verkar vara ett gäng som redan från starten hade en tydlig bild av hur man ville låta och kör på utan att böja sig en tum.

Jag har inget mer att säga om saken utan uppmuntrar dig att genast gå in på bandets bandcamp-sida och streama både gamla och nya given i väntan på nästa släpp – och be om att de inte ändrar receptet ett endaste dugg.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Årets bästa 2012 enligt Erik Hammarström
Suffer the pain (2012-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner