Joyzine.se


Artikel

EXKLUSIVT: Joyzine.se streamar nya plattan med The Sunpilots

The Sunpilots

Australiensiska rockgruppen The Sunpilots släpper sitt andra album ”King of the Sugarcoated Tongues” den 27 april. Fram till och med releasedatum släpper Joyzine.se varje vecka, som enda svenska media, en ny låt från albumet. Idag: (spår 4) Chapter IV: Sex and TV

Bandet kommer själva att gratis släppa samma låt från albumet varje fredag (med start 2 mars). Det innebär att det är på Joyzine.se ni hör hela plattan först av alla. Ny låt varje onsdag fram till och med den 27 april då hela skivan släpps för gratis nedladdning.

Dagens spår: Chapter IV: Sex and TV


Chapter IV: Sex and TV

The Sunpilots on facebook”King of the Sugarcoated Tongues” är ett konceptalbum som utspelar sig i en dystopisk framtid där samhället har brutit samman. Det är en berättelse i åtta kapitel om människans behov av trygghet och hur hon är beredd att offra sin frihet för att kunna känna sig trygg.

The Sunpilots bildades i Sydney 2006 och släppte det hyllade debutalbumet ”Living Receiver” () 2008. Gruppens sound har beskrivits som en originell mix av Led Zeppelin, Muse, A Perfect Circle och Pink Floyd.


Tidigare spår:
Prologue: 3 Minutes to Midnight
Chapter I: King of the Sugarcoated Tongues
Chapter II: The Captain
Chapter III: God Science

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Av: Mikael Mjörnberg 2012-04-01
Foto:
Hemsida: facebook.com/thesunpilots

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner