Joyzine.se


Recension - Live

Style Of Eye
Peace & Love, Borlänge
2011-06-29
Av: Alexander Hellgren
Publicerad: 2011-06-30
Hemsida: www.styleofeye.se

Efter sju sorger och åtta bedrövelser (nåja, två spelningar som på intet sätt infriade förväntningarna) fick onsdagen sent omsider sin räddare i nöden. Ett säkert kort, kalla det mitt fega kort, för att bli på bättre humör var att gå och se Style of Eye. Såg honom en månad tidigare och imponerades av hur han stack ut bland andra likartade housemusiker och dj's. Jag var övertygad om att Linus Eklöw bakom artistnamnet skulle välta omkull Peace & Love med sina skills bakom skivspelare och mixerbord och jag fick rätt.

Det var jag inte ensam om att tycka även om publiken kunde ha varit större inne i danslokalen/gymnastiksalen som fått namnet Graceland. Ett makalöst ös! Den vanligaste invändningen mot den här typen av dunkadunka-musik som jag brukar stöta på är "men allt låter ju likadant". Precis lika sant som att all metal låter likadant. Det beror väl helt enkelt på hur noga du väljer att lyssna.

Till Style of Eye lyssnar jag ikväll väldigt noga. Att han har med sig två polare uppe på scenen skadar heller inte, det intensifierar bara ännu mer. Det är ett vansinnigt röj, omöjligt att stå emot eller stå still till. Sedan kanske jag inte är så påläst och kan några låttitlar att droppa här, men det känns liksom sekundärt. Style of Eye river ner Graceland och efter två timmar är jag både lycklig och fem kilo lättare. Dansfest helt enkelt.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Peace & Love 2011

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner