Joyzine.se


Recension - Live

Buckcherry
Sweden Rock Festival
2011-06-09
Av: Sebastian Norling Rauhala
Publicerad: 2011-06-09
Hemsida: www.buckcherry.com

Buckcherry

Yes! Äntligen har mitt spammande på ”Önska band”-sidan gett resultat! Buckcherry, det AC/DC-marinerade sleazegänget från genrens Mecka Los Angeles, står på svensk mark för andra gången och första gången på scen i Sölvesborg. Är det några som ska hypas som Mötley Crüe:s arvtagare så är det Buckcherry.

Det börjar bra med Rescue Me och All night long, även om vinden som besvärade OZ har hittat till Festival-scenen och ställer till det med Josh Todds röst. Han lyckas dock själv spräcka den i på skiva vackra och sköra Everything, som tillägnas den gråa himlen som börjat släppa duggregn. Samma problem uppstår i balladen Sorry, där det dock är kören som ligger lite för högt i oktaven.

Trots röstfadäsen så är Josh Todd en underhållande frontman, som skuttar runt som en elchockad sprattelgubbe och åmar med sin tatueringsfärgade lekamen. Kokainhyllningen Lit up, Next 2 You och monsterhiten Crazy Bitch (där bandet finurligt nog slänger in en vers av Aerosmiths Sweet Emotion) får tydligt gensvar från publiken. Resultatet blev en kanonspelning och förhoppningsvis får vi se Buckcherry i Sverige snart igen.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Sweden Rock Festival 2011

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner