Joyzine.se


Recension - Live

The Sound of Arrows
Popaganda, Stockholm
2010-08-28
Av: Eva Linde
Publicerad: 2010-08-31
Hemsida: myspace.com/thesoundofarrows

The Sound Of ArrowsInnan stockholmsbandet The Sound Of Arrows intar scenen kan man inte låta bli att förundras över de tv-apparater de släpat ut på den. Riktiga klassiska tjocktv:s. De går visserligen bra ihop med hela syntuppsättningen - man får intrycket av att de ska skapa ett litet retroaktivt medielaboratorium, men man förundras. Och förväntar sig något extra.

The Sound Of Arrows är en ny bekantskap för många. Och de imponerar. De skapar en riktigt snygg ljudkuliss och visar upp synthmusiken när den blir som allra läckrast. Det är tajt, snyggt och nästan irriterande dansant. Ett kvinnligt gästinslag livar upp, men duon i sig behöver det egentligen inte alls för att få oss på fall.

Men detta med tv-apparaterna. Det visar sig att de planerat för ett mulet väder där tv-bilderna skulle liva upp i regnet. Nu spelar de istället i strålande motljus och ingen ser någonting, mer än dessa gråa skärmar. Men det väcker sympati, bara det faktum att de kollar väderprognosen och bestämmer sig för att förstärka spelningen. Så vi låter det gå med det.

The Sound of Arrows behöver heller ingen tv-show. De står klart på egna ben trots stundtals lite tunt material - live kanske allra bäst. Även om man nu alltid kommer undra - vad visade de egentligen på tv-apparaterna?

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner