Joyzine.se


Recension - Skiva

Greeley Estates
Go West Toung Man, Let The Evil Go East, 2008
Skivbolag: Ferret Music
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2008-05-09
Hemsida: myspace.com/greeleyestates

Jag har skrivit gott om många Ferret-gäng den senaste tiden, men allting har sin gräns. Ibland undrar man om bolaget har någon form av mall som de applicerar på alla kontraktssökande och bara antar dem som går igenom utan att sticka ut på minsta lilla vis. Greeley Estates kan inte ha haft några som helst problem att passa in i den mallen.

Ni har hört det förut, låtsasilska och hardcore-breakdowns vävs ihop med lite skönsång och alla trendkänsliga inslag som är tillräckligt lätta att lära sig på några timmar i replokalen. Greeley Estates är ett plagiat helt utan själ och Ferret är pengasuktande klåpare som ger ut det.

Jag är inte den som är den, jag kan utan problem uppskatta inställsam musik som bara har dollartecken för ögonen. Men då måste det finnas något intressant som lockar i musiken. De här jänkarna är helt uppenbart talanglösa när det kommer till låtskrivande. Resultatet är verser staplade på refränger, riff staplade på stolpigt trummande och ett förfärligt gormande mest hela tiden. Allt utan att någon röd tråd går att skönja någonstans. Precis enligt mallen, men totalt utan känsla.

Inte ens några heavy metalsolon och en vocoder i Let the evil go east får mig på andra tankar. Det här är skräp. Punkt.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner