Joyzine.se


Recension - Demo

Swindle-A-Go-Go
The glamurder traxx
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2004-01-13
Hemsida: www.swindleagogo.com

Glammiga Swindle-a-go-go är tillbaka och visar återigen att de är experter på medryckande och lättrallad punkrock. Det svänger som tusan om ”The Glamurder Traxx” och refrängerna sitter klockrent med effektiv stämsång. En första genomlyssning säger att det här är briljant.

Efter flera genomlyssningar är den där briljansen dock borta. Det är inte på det viset att demon är dålig, jag kommer bara fram till att låtarna i längden är lite väl lika varandra. Dessutom håller det avslutande stycket Sweet sexy drug inte alls samma klass som de övriga, vilket är lite synd. Det märks tyvärr extra tydligt när det efter tre trevliga kanonader plötsligt kommer en bit utan det där bettet och fungerande allsångsrefräng.

Swindle-a-go-go framför partymusik och som partyplatta fungerar ”The Glamurder Traxx” mycket bra. När alkoholen flödar spelar det ju ingen större roll om låtarna går i exakt samma stil. Alla jublar i alla fall. Stripping out är det vassaste bidraget den här gången, med lite bättre ljud hade den kunnat bli en favorit på P3. Tyvärr måste jag säga att Swindle-a-go-go var något vassare förra gången jag hade äran att recensera dem. ”The Glamurder Traxx” förtjänar dock helt klart att kollas upp.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Swindle-A-Go-Go ()

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner