Joyzine.se


Recension - Demo

Gorefight
Kill the leader
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2002-09-30
Hemsida: www.gorefight.tk

Gorefight är ett ypperligt exempel på att det inte behöver bli bra musik bara för att musikerna är kompetenta. De fem komponenterna i bandet hanterar respektive instrument skickligt, men låtarna är ack så tråkiga.

Fyra melodier av hardcore mixat med aggrometal skulle kunna vara benhårt och skitbra. Dessa fyra kompositioner saknar dock allt vad hookar och drag heter och låter bara otroligt platta. Det spelar ingen roll att mikrofondompteraren Khaled låter genomarg, det tänder aldrig till ändå. Gorefight skulle tjäna väldigt mycket på att mangla snabbare, inte hela tiden, men i fler partier. Att fila mer på melodierna i själva låtarna är också något jag rekommenderar bandet att göra.

Hardcore kan vara så extremt explosivt och självklart att det inte går att skydda sig mot. När Gorefight lirar blir man inte rädd, inte eggad och inte det minsta sugen på att röja loss och åstadkomma något. Man blir bara ruskigt trött och likgiltig. Det är som sagt skickliga musikanter, men de är allt för fantasilösa och oengagerande. Plus dock till det tevespels minnande omslaget. Det är hundra gånger tuffare än själva musiken.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner