Joyzine.se


Recension - Demo

Anti Control Action Band
The take action plot
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2003-11-17
Hemsida: www.anticontrolactionband.com

Lidköpings Anti Control Action Band kallar sin musik för spasmrock, en beskrivning som överrensstämmer väldigt väl med det som kan höras på ”The Take Action Plot”. Det är skränig rock i ett högt tempo som gäller och något det heller inte sparas på är svänget.

Trots att det skränar ordentligt är ljudbilden på ”The Take Action Plot” förvånansvärt tunn. Det känns hur röjiga melodierna skulle kunna vara, men mycket av den hårda intensiteten försvinner på demon. Det är mycket synd eftersom det är just det som är det bästa med Anti Control Action Band (lysande bandnamn för övrigt).

Jag tycker det blir lite väl spasmvibrerande och framförallt stompigt. I skivformatet lyckas västgötarna inte riktigt övertyga mig. Det blir lite väl hetsigt och nästan stressat, känslan försvinner på något sätt och det blir mest ansträngt. Antagligen är det bara så att det här är musik som inte gör sig så bra i skivformat. Det hörs verkligen att energin måste spruta kring herrarna i en livesituation, varpå jag tänker försöka bevittna en spelning med dem snarast möjligt.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner