Joyzine.se


Recension - Live

Beady Eye
Hultsfredsfestivalen
2011-07-14
Av: Ricky Holmquist
Publicerad: 2011-07-15
Hemsida: www.beadyeyemusic.com

Liam Gallagher är en terrorist som kan kapa och ta över vilken scen som helst, så även Hultsfredsfestivalens största. Beady Eye jobbar i motvind, kräsen publik och eehh.. motvind. Denna spelning regnar och blåser det från alla håll.

Men visst svänger det. I den svinigt tajta The Roller briljerar bandet i snålblåsten. Den låten sitter som en värmande regnponcho.

Det kanske bara är jag (antagligen), men jag tycker och det känns som att regnet upphör och solen blickar fram under den otroligt svängiga Rolling Stones-doftande Bring The Light. Jag kommer på mig själv att stå och le i ösregnet.

Three Ring Circus tar den tappra publiken tillbaks till 60 talets swinging London där Modsen ägde gatorna, men två trumslag senare tar verkligheten tag i oss och påminner oss om att vi står mitt i en isande småländsk monsun.

Är Beady Eye ett bra liveband? Ja! med DEN sångaren. Med DET bandet och med DET materialet kan man liksom inte misslyckas. Och det gör man inte heller denna kväll. Men under en annan himmel och framför en annan publik kommer Beady Eye att växa om och ifrån sina belackare. Men det gör man inte ikväll.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Hultsfredsfestivalen 2011
Beady Eye (2011-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner