Joyzine.se


Recension - Skiva

Psychopunch
The Last Goodbye, 2010
Skivbolag: Silverdust Records
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2010-08-20
Hemsida: www.psychopunch.com

Here we go again. En ny platta med Psychopunch och vi vet precis vad vi kommer få. Från den lättklädda donnan på omslaget och ut i minsta lilla gitarreffekt levererar Västerås finaste rockare precis det som man förväntar sig av dem. De låter alltid likadant och de levererar alltid med kvalitet.

Inget nytt under solen när nionde långköraren ”The Last Goodbye” (det ska inte tolkas bokstavligt, får Psychopunch själva bestämma gör de säkert nio plattor till) lanseras således, men det hade ni förstås inte heller väntat er. Frågan är om man inte skulle ha blivit lite besviken om gruppen plötsligt bytt riktning och frångått sin trygga formel. Jag misstänker det. Psychopunch må vara förutsägbara, men de är alltid bra och hörvärda.

Som platta betraktad tillhör ”The Last Goodbye” varken de bästa eller sämsta stunderna i karriären. Det är en typisk mellanplatta som gärna avnjuts, men som inte kvalar in för några högre utmärkelser. The Way She's Kissing och I'm Not Over You är förvisso riktigt starka låtar, men ensemblen når ändå inte riktigt fram till de där riktiga Psychopunch-hitsen den här gången.

De kom, de hördes och de gjorde precis vad som förväntades. Jag brukar vara svårflörtad, men när det handlar om det här bandet är jag mer än nöjd med det. ”The Last Goodbye” är en bra platta och nu är det bara att vänta ytterligare något år på ett nytt vax som låter precis likadant och kanske ruvar på någon ny liten hitlåt.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Psychopunch (2002-01-01)
Psychopunch (2008-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner