Joyzine.se


Recension - Skiva

Toxic Heart
Ride Your Life, 2009
Skivbolag: Egen utgivning
Av: Patrik "pk" Nilsson
Publicerad: 2010-02-17
Hemsida: myspace.com/toxicheartofficial

Melodisk sleaze från Slovenien? Man blir ju genast nyfiken på vad sjutton man ska få höra, och efter några dagars intensivt lyssnande har jag bilden klar för mig. Det första jag kan slå fast är att det hade räckt med en enda genomlyssning då låtarna är gjorda för att man ska komma ihåg varenda refräng efter enbart en enda lyssning. Allt utöver detta blir till en stor kletig smet av kladdig intetsägande partyrock på halvfart.

Ska man spela musik a la Mötley Crue, Skidrow etcetera, etcetera och med texter som One Night Stand och Makin’ Me Bad med inriktning på party, party och mera party så räcker det inte med att bara komma till festen med några flaskor alkoläsk och stå och titta i hörnet för att iaktta hur de stora grabbarna har matkrig, öltävlingar och hånglar med brudar.

I sådan här musik är det attityd som gäller även om det rent musikaliskt inte är fel på något sätt, men det känns lite som att de inte riktigt vågar släppa taget om sargen av rädsla att göra bort sig inför omvärlden. Det kan kanske bero på att grabbarna verkar vara ganska unga och kanske kan växa till sig och införskaffa lite Jack Daniels att stärka sig med till nästa studiobesök och kanske, bara kanske, kan de bli ett gäng man (inte) vill ha på sin fest om man är rädd om möblemanget. Vi får hoppas på det….

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner