Joyzine.se


Recension - Demo

The Flicker
Meanwhile
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2002-12-23
Hemsida: www.theflicker.nu

Det tycks ha blivit till en trend att demon ”Meanwhile” skall hypas av de olika små webbzinen. Vart man än vänder sig finns det en positiv recension att ta del av. Jag måste säga att jag ställer mig väldigt frågande till detta faktum. Musiken låter som vilken ordinärt gnällig poprock som helst och lider av ett fruktansvärt skönhetsfel – Peter Eklöf sjunger lika illa som en skata.

Även jag måste givetvis medge att musiken är kompetent framförd och att det då och då blir ett gångbart gung i kompositionerna. Men det saknas helt kreativa låtidéer och ingenting sätter sig. Det är som att sätta på en ny platta varje gång man lyssnar på det här skräpet och varje gång blir man lika besviken.

Åter till sånginsatsen. Herr Eklöf försöker sjunga lite lätt hest och bryter allt för ofta ut i ljusa kvidande läten som han säkert tycker är jättetuffa själv, men som jag hatar. Jag kan se framför mig hur han står och kråmar sig framför micken. Den typen av sång faller mig helt enkelt inte alls på läppen. Med tanke på att alla andra tycks gilla detta är det väl jag som inte fattat något, men jag tycker helt enkelt att detta låter illa.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner