Joyzine.se


Recension - Skiva

April Divine
Chapter One, 2007
Skivbolag: Ninetone Records
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2007-06-26
Hemsida: www.aprildivine.com

Jag möter några av snubbarna från HIM på busshållplatsen. Stannar några minuter och diskuterar storheten eller uselheten med SoulRelics senaste album innan bussen sakteliga rullar in. Därpå följer några hackigt välbekanta minuters transport.

Hoppar av utanför redaktionen där en gatujycklare framför sina aviga konster till bandspelarackompanjemang av Chevelle. Lyssnar och tittar en stund innan jag sliter mig och sätter kurs mot dagens arbete. Morsar på Puddle Of Mudd i hissen på väg upp.

Inleder dagen med att avfärda Middleage och April i recensioner som senare ska komma att bli ifrågasatta. Sätter i mig några koppar svart kaffe till lunch och hinner lyssna några låtar på Creeds ”Human Clay”-album, mest av gammal nostalgi, innan jag ringer upp Default för att ställa några frågor om det trots allt inte var bättre förr.

Kommer som vanligt iväg alldeles för sent från redaktionen och hinner knappt med en snabb dusch innan kosan styrs mot stamhaket på hörnet. Där blir kvällen betydligt längre än väntat när jag över ett par gyllengula hamnar i diskussion med en gammal bekant huruvida ”Ænima”, ”Lateralus” eller kanske rent av ”Undertow” är Tools bästa album.

Sammanfattning av soundtracket till denna en helt vanlig arbetsdag: April Divine.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner