Joyzine.se


Recension - Skiva

Those Who Bring The Torture
Tank Gasmask Ammo, 2008
Skivbolag: Pulverised Records
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2008-07-31
Hemsida: myspace.com/twbtt

Bandnamn och skivtitel är en programförklaring, har man tagit del av dem vet man det mesta som behöver vetas om den här orkestern. Jag gillar det, rakt på sak utan kompromisser är uppiggande och dessutom en passande beskrivning av den musik som finns att höra på ”Tank Gasmask Ammo” (vars omslag dessutom med besked understryker titeln).

Här handlar det som ni förstår om death metal. Tämligen ortodox sådan med några passande influenser av grind. Inte så konstigt kanske då gruppen består av idel scenveteraner och ställer imponerande Rogga Johansson (Paganizer) vid mikrofonen. Herrarna vet vad som behöver göras och utför det med precision.

Det är tyvärr detta som gör att plattan i längden blir en aning segdragen. Visst går Those Who Bring The Torture rakt på mål med sin artillerield och manglar efter regelboken. Men det är knappast så att vi inte har hört det här förut. ”Tank Gasmask Ammo” är bara ytterligare ett benhårt dödsalbum i mängden. Förvisso klanderfritt utfört, men ytan det där som kittlar lite extra.

Rekommenderas således till Rogga-fetischister som måste äga allt med den store hänföraren. Ni andra klarar er ganska gott med de death metalalbum som redan finns i era skivsamlingar.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner