Joyzine.se


Recension - Live

Kurt Vile and the violators
Hultsfredsfestivalen, Stoxa
2013-06-15
Av: Jonatan Rosenberg
Publicerad: 2013-06-17
Hemsida: kurtvile.com

Kurt Vile and the Violaters inleder konserten med att spela en av årets vackraste låtar, Wakin on a Pretty Day och på en gång känns det som bakfyllan håller på att försvinna. Det är ont om folk framför scenen men det gör inte så mycket för min skull, Kurt Vile förtjänar en större publik men det är skönt att kunna röra sig fritt runt scenen.  

Det är en fin men avslagen spelning som innehåller snygga gitarrer som gör att tillvaron känns enklare men det är tyvärr ont om låtar som verkligen får mig engagerad. Jag känner mig ofokuserad och pratar med min vän Mårten om vi ska gå och köpa öl istället och Kurt Vile står och stämmer sin gitarr långsamt medan ett flygplan flyger över scenen på väg till Arlanda och överröstar tonerna från Kurts gitarr.  

Vi bestämmer oss för att köpa öl och sätter oss senare på gräsmattan och dricker medan Kurt spelar Girl Called Alex, en av de bästa låtarna på nya skivan och ackorden griper tag i mig och får mig att vakna till. Det känns som om förutsättningarna borde varit bättre, Kurt ska spela i ett tält på kvällen och inte överröstas av flygplan säger jag till Mårten och vi vandrar från scenerna till campingområdet.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Hultsfredsfestivalen 2013

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner