Joyzine.se


Recension - Demo

The Scarecrows
Sleaze & dirt
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2002-10-21
Hemsida: www.scarecrowsrocks.com

The Scarecrows tycks vara något schizofrena. De verkar inte kunna bestämma sig för om de ska vara metal, sockersöta eller köra på det som alla andra band i Småland gör - Backyard Babies-stuket. För det mesta handlar den här promocdn om en sliskig blandning mellan det sockersöta och Dregen-poser, något som jag inte riktigt fastnar för.

Annars är The Scarecrows ett väldigt seriöst demoband. Här handlar det inte om att spela in en platta skicka ut den och få lite recensioner och sen vara nöjda med det. Nej, här verkar det som om det är en hundraprocentig satsning som gäller och bandet är helt inställt på att ta världen med storm med sin musik. Något jag tror de får svårt att göra. Det här är inte tillräckligt spännande eller eget för att det ska kunna slå. Om drömmarna om musiken ska gå i uppfyllelse behöver bandet fräscha upp sitt sound eller få rejält med draghjälp av någon trend eller något annat band.

Det händer för lite och grabbarna är lite för fjäskande och trevande för att det ska tända till i mitt system. Möjligtvis fungerar det okej på en rökig och alkoholstinn livescen, men som skivunderhållning är det på tok för osexigt.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner