Joyzine.se


Recension - Demo

Piranha
S/t
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2003-05-27
Hemsida: www.piranha-rock.com

Hoppsan, ibland finns det band i ens omgivning som man inte hade en aning om. Jag hade aldrig hört talas om Piranha innan den här demon dök ner i brevlådan, trots att de uppenbarligen kommer från min hemstad.

Tyvärr kan jag inte påstå att Piranha framställer Skövdes rockscen som särskilt spännande. Det som bjuds är långsam rock med vissa vibbar mot Seattle-scenen och hör och häpna, drag av sura heavy metalriff i vissa låtar. Blandningen kan inte påstås ha särskilt stor potential på papperet och bandet lyckas inte göra något speciellt av den heller.

Piranha låter helt enkelt oengagerande och tråkigt. Jag tycker det låter som om killarna varit på tok för koncentrerade på att göra rätt under inspelningen. När det är viktigare att spela exakt efter instruktionsboken än att spela med känsla och spelglädje blir det sällan bra. Inspelningen låter alldeles för stel. Som bäst är grabbarna när det doftar lite stonerrock om gunget, men det är på tok för sällan. Piranha är helt enkelt ingen höjdare. Förvisso klart bättre än Skövdes mest patetiska rockslamrare The Enemies, men det är å andra sidan inte särskilt svårt.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner