Joyzine.se

Annonsera p Joyzine.se

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /customers/b/a/d/joyzine.se/httpd.www/control/DatabaseController.php on line 68 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /customers/b/a/d/joyzine.se/httpd.www/control/DatabaseController.php on line 68

Recension - Demo

Ramblin'Nicholas
I recall the campfirelight
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2002-06-10
Hemsida: -

Ni som läst min recension av bandets förra demo "Takin´off" vet att jag älskade den. "I recall the campfirelight" är också en riktig kanondemo, dock inte riktigt lika vass som föregångaren.

Bandet har gått lite mer mot pop den här gången. Men svänget och de välplacerade blåspartierna är kvar och gör att man fortfarande blir lycklig av att lyssna på Ramblin´nicholas. Den här gången får vi nöja oss med tre kompositioner.

Första spåret - tillika titelspåret - är den riktiga hiten, med skön melodi och några uppenbara popflörtar. Andra ansträngningen Take these keys, take these shoes doftar mer jazz, men att grunden i musiken är kärleksfull soul råder det ingen som helst tvekan om. Avslutande spåret The outsiders är inte dåligt, men det är det som hindrar den här demon från att kamma hem högsta betyg. Arrangemanget stinker lite för mycket sunkig klubb, med så inrökta väggar att de för länge sedan gulnat och börjat vittra.

Ska det vara soul ska det vara Ramblin´nicholas och "I recall the campfirelight" är en superb demo!

Dela p Facebook Dela p Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlgg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krnikor
recensioner