Joyzine.se


Recension - Live

Jonathan Johansson
Putte i Parken, Karlstad
2012-07-06
Av: Ricky Holmquist
Publicerad: 2012-07-07
Hemsida: www.jonathanjohansson.se

Den enda som nog var glad för fredagens regn i Karlstad var Jonathan Johansson. Redan tjugo minuter innan spelningen börjar är det knökfullt under festivalens mest eftertraktade tak. Kanske lockade regnskydd mer än vacker electropop?

För vackert är det. Väldigt vackert. Johanssons röst är len som sammet vilket blir en snygg kontrast till den stämningsfulla musiken. Man ser och känner att Jonathan Johansson trivs på scenen. Men regnet har gett honom en jättechans att göra nåt mer. Nåt större. Chansen tas tyvärr inte. Det blir mest mysigt och trevligt. Inget fel med det visserligen.

Vi bjuds på några riktigt snygga nummer. En Hand I Himlen låter tight och riktigt svängig. Blommorna och Stockholm är två låtar som ikväll drar ner mest jubel. Riktigt vackert paketerade med effektfulla videoprojektioner som bakgrund.

Kvällens vackraste historia kommer i Aldrig Ensam. Den är innerligt vacker i sin live-klädsel. Johansson nämnde innan låten att den spelas på både bröllop och begravningar. Mäktigt.. och märkligt..

Låten sammanfattar spelningen väldigt bra. Vacker, stämningsfull och lidelsefull.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Årets bästa 2011 enligt Nina Torbacke
Popadelica 2011
Jonathan Johansson (2011-05-07)
Jonathan Johansson (2010-08-27)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner