Joyzine.se

Annonsera p Joyzine.se

Recension - Live

Millencolin
Hultsfredsfestivalen
2000-06-16
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2000-10-10
Hemsida: www.millencolin.com

Skatepunk är inte riktigt min grej, jag har aldrig riktigt förstått mig på den typen av musik. I mina öron låter det mest som om banden spelar samma låt om och om igen. Ständigt klockar alstren in på under två minuter vilket jag inte är särskilt förtjust i. Jag vill hellre ha lite längre och bombastiska stycken. Men även om jag är främmande för Millencolins musik kan jag inte säga annat än att de är tighta live.

Det märks att de varit på otaliga USA-turnéer och varit så väl förband som huvudband. Visserligen är mellansnacken otroligt fåniga - kan det bero på att de inte spelat i Sverige på ett bra tag och är ovana att behöva använda sitt modersmål i mellansnacken? - men musiken sitter där den ska. Gitarrerna är fräcka och även om sången kanske inte är den bästa stämmer den väl överrens med den övriga musiken. Millencolin är helt enkelt tighta och inget mer.

Dela p Facebook Dela p Twitter

Relaterat

West Coast Riot 2008
Millencolin 20 Year Festival
Millencolin (2012-06-09)
Millencolin (2012-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlgg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krnikor
recensioner