Joyzine.se


Fem korta

Aggressive Chill

Fem korta frågor till sångaren och gitarristen Mikael ”Willy” Wilhelmsson i albumaktuella hårdrocksorkestern Aggressive Chill...

Hur har publiken tagit emot er på turnén? Var de enbart där för att se på Ralf och company eller togs ni emot med öppna armar?
Vi är helt överväldigade av den grymma respons vi fått på turnén. Klart att de flesta är där för att se Mustasch, men ofta har det faktiskt nästan känts som att vi är det band de kommit för att kolla upp. Vi har vunnit över publiken varenda gång.

Ni har ju haft en del problem med avhoppande trummisar, är problemet löst eller hur ser det ut?
Det problemet är numera löst. Trummisen Jonas Kronberg från Göteborg som hoppade in som stand-in på turnén är numera vår nya officiella trummis. Han blev fast medlem efter Norrköpingsgiget 15e oktober. Han passade som hand i handsken till oss, en "go gubbe".

Ni har ju varit ute på vägarna med Mustasch ett tag, vilket med all säkerhet borde vara bäddat för rock´n´roll, så kan du dela med dig av något märkligt turnéminne?
Faktiskt är de en grej som Ralf berättade för mig igår som satt sig mest. Mustasch har en tävling varje gigkväll där man kan vinna hem bandet på förfest hemma i sin lägenhet eller sitt hus. Igår var de hemma hos en kille som fyllde år och var Mustasch-fan. Det första som hände när Mustasch kom var att killens bästa kompis (som tydligen är polis, detta var väldigt viktigt för storyn, enligt Mr. Gyllenhammar) sa till Ralf när de hälsade:
- Jag tycker Aggressive Chill är bättre än er! Dom spelar råare musik!
Och som Ralf sa till mig när han berättade om detta, va faan svarar man på det?

Vad har ni på gång inom den närmaste framtiden?
Vi ska ut och turnera med Europe i december och januari, det blir några spelningar till med Mustasch i januari 2010 och lite andra grejer som jag inte kan yppa ännu.

Nämn fem band ni gärna skulle dela scen med.
1. Alice In Chains - Gamla hjältar som är igång igen.
2. Queens Of The Stoneage - Världens tuffaste band.
3. Metallica - Legender.
4. Mark Lanegan - En personlig favorit.
5. Clutch - Världens svängigaste hårdrock.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Av: Patrik "pk" Nilsson 2009-11-20
Foto: Held Management
Hemsida: www.aggressivechill.com

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Johan Rosengren, 2009-11-24 23:23:43 (90.229.241.171)

Bara att hålla med klart fan att Aggressive Chill är bättre än Mustasch!!!

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner