Joyzine.se

Annonsera p Joyzine.se

Tävling

FairfestDen 11e april slår Idrottshuset i Vänersborg upp sina portar för sköna musikfesten Fairfest. En inomhusfestival med brett utbud.

Nu har du chansen att bli lycklig vinnare till två biljetter till festivalen (en till dig + en till en kompis). Dessutom får fyra vinnare tröstpris i form av The Prodigys senaste platta ”Invaders Must Die” som vi lottar ut tillsammans med Skiva Promotion.

Allt du behöver göra för att kamma hem biljetterna eller en av skivorna är att svara rätt på frågan nedan och sända svar samt email och postadress till tavling@joyzine.se . Du kan bara delta i tävlingen en gång, alla mail utöver det kommer att strykas. Vinnarna kontaktas via mail och sista datum att delta är den 2a april.

Ett helt turnépaket stannar till på Fairfest, vilket?

Bland de klara banden till Fairfest hittar ni: Sonic Syndicate, Marit Bergman, Markus Krunegård, Organism 12, Blindside, Lasse Lindh, Ison & Fille, Late Night Venture, Obliq, Herbrightskies, Adept, Chemical Vocation, Marissa Burns Trey, Affordable Hybrid, Pickadoll, The Berndt, Leopard Ladys

Dela p Facebook Dela p Twitter

Av: Mikael Mjörnberg 2009-03-17
Foto:
Hemsida: www.fairfest.se

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlgg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krnikor
recensioner