Joyzine.se


Recension - Live

Michael Monroe
Skogsröjet, Rejmyre
2012-08-11
Av: Sebastian Norling Rauhala
Publicerad: 2012-08-12
Hemsida: www.michaelmonroe.com

Michael Monroe

Nej, Michael Monroe är en renlevnadsmänniska som inte rör vare sig sprit, tjack eller groupies. Så den galna energin som får mannen att orka löpa maraton över scenen och klättra upp för ljusriggen är av helt annan natur. En kollega meddelade att Monroe och bandet försökte göra sig av med överskottsenergin medelst gungning i lekparken på backstageområdet, men som vi såg på konserten så ryms det mycket i den lilla kroppen.

Man gapar och vill ta skydd av rädsla för att bandet kommer explodera i Got blood? och Not fakin’ it.

Andningspaus kommer i All you need men allstar-bandet med Dregen (Backyard Babies), Steve Conte (ex-New York Dolls), Sami Yaffa (ex-Hanoi Rocks) och Karl Rosqvist (The Chelsea Smiles) stampar plattan i mattan och alla som följt den finske blondinens hela karriär får både Hanoi Rocks-örhängen som Malibu beach nightmare och Taxi Driver och Nothin’s alright och Hammersmith Palais från Demolition 23.

Och med udda coverval som Golden Earring:s I feel alright och Radar love och den mer självklara Get on av landsmännen Hurriganes, så är det här verkligen en show i sitt esse. Flummigt mellansnack och en utdragen jamsession ger en plump i protokollet på en konsert som konkurrerar med Hardcore Superstar om festivalens bästa.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Årets bästa 2012 enligt Mikael Mjörnberg
Hanoi Rocks
Michael Monroe (2011-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner