Joyzine.se

Annonsera p Joyzine.se

Recension - Demo

Tvrnitad
Krossa tnderna mot kaklet
Av: Erik Hammarstrm
Publicerad: 2011-10-20
Hemsida: tvrnitad.bandcamp.com

Västerås-bördiga Tvärnitad leverar med ”Krossa tänderna mot kaklet” en riktigt präktig käftsmäll. Mangelpunk på svenska med glimten i ögat är vad som bjuds här. Bandet lyckas kombinera sin ibland ganska standardiserade punk med en rejäl dos humor, som ibland funkar och ibland faller platt. Men när man lyckas kontrollera det putslustiga tilltalet fungerar det faktiskt väldigt bra.

De nämner själva Totalt jävla mörker som en av inspirationskällorna, en inte helt dum jämförelse då många låtar faktisk vevar på i samma skola som Skellefteå-bandets tidiga alster. Men Tvärnitad har hittat en egen nisch och med ett eget tilltal som jag tror kan bli en riktigt frisk fläkt i den svenska punkmyllan.

Ett tips på vägen: stryp alla LOK-tendenser innan det är försent, för det kan sluta riktigt illa.

Dela p Facebook Dela p Twitter

Relaterat

Tvrnitad (2012-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlgg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krnikor
recensioner