Joyzine.se


Recension - Live

Plan Three
Pier Pressure, Göteborg
2010-06-20
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2010-06-21
Hemsida: myspace.com/planthreeOm någon hade målat Frihamnspiren i valfri färg den här söndagen hade färgen torkat snabbare än vad Plan Threes spelning tar slut. Så urbota tråkig är Stockholmsorkestern på stora scenen.

Sångaren Jacob är tydligen väldigt sjuk, men det är inget försvar till den halvmesyr till genomslimmad rockmusik gruppen presterar. Jag tvivlar inte en sekund på att det hade låtit exakt likadant om vokalisten varit frisk som en nötkärna. Musiken är helt enkelt alldeles för anonym för att kunna fungera på en så här stor scen eller kanske rent av i liveformat över huvud taget.

Jag saknar energi, jag saknar karisma och jag saknar riktigt starka låtar. Som sagt, färgen Plan Three torkar ruggigt, ruggigt långsamt.

När Jacob dessutom inte har något bättre att säga än att upprepade gånger meddela att han tycker om regn blir det nästan provocerande. Vi åskådare som står där ute och blir blöta tycker inte att det är fullt lika kul med nederbörd. Speciellt inte om vi tvingas uppleva den med Plan Three som soundtrack.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Pier Pressure 2010
Plan Three (2007-10-06)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner