Joyzine.se

Annonsera p Joyzine.se

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /customers/b/a/d/joyzine.se/httpd.www/control/DatabaseController.php on line 68 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /customers/b/a/d/joyzine.se/httpd.www/control/DatabaseController.php on line 68

Recension - Demo

Je T'aime Mon Amore
Let loose, honeypie!
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2006-09-05
Hemsida: www.jetaimemonamour.se

Det är mode att skriva positiva låtar baserade på tanklöst trallande, med hetsigt tutande trumpeter och stompigt komp. Svensk populärmusik har efter några år av gråtmild indie ramlat in i en kollektiv glädjeyra där entusiasmen inför barnsligt lättsam musik aldrig tycks sina. Titta bara på I’m from Barcelona eller Billie the vision and the dancers som firar stora framgångar. Tralalalatjohodidilaladodo, pop är det bästa vi vet!

Inget fel med gladpop, men det får inte bli för mycket av det. Och jag anar att det snart kommer bli just alldeles, alldeles för mycket av det glada. Je t’aime mon amour är ett tolv man starkt band som vandrar i fotspåren efter just I’m from Barcelona. Det trallas, stompas och utstrålas positiva popkänslor i precis samma anda som den ännu större orkestern. Största skillnaden är bara den att den här gången känns musiken redan väldigt gjord.

Sångaren som låter som en genetisk korsning mellan Håkan Hellström och någon av snubbarna från Mando Diao är ganska skoj. Men låtmaterialet på ”Let loose, honeypie!” är inte särskilt starkt och blir nästan lite jobbigt i all sin entusiasm. Den nya poptrenden är uppenbart en sådan som kommer att mättas väldigt snabbt och Je t’aime mon amour rycker väldigt nära gränsen.

Absolut inte dåligt, men för lite spänning för att jag ska vara helt nöjd. När det gäller onödigt tralliga demoband föredrar jag helt klart Hemstad.

Dela p Facebook Dela p Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlgg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krnikor
recensioner