Joyzine.se

Annonsera p Joyzine.se

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /customers/b/a/d/joyzine.se/httpd.www/control/DatabaseController.php on line 68 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /customers/b/a/d/joyzine.se/httpd.www/control/DatabaseController.php on line 68

Recension - Demo

Children C'mon
Saturday night it is
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2004-01-18
Hemsida: -

Jag målar upp en emotionell bild av en sommarkväll, med en varm bris och alldeles fantastiska lukter i luften, när jag lyssnar på ”Saturday night it is”. Children c’mon bjuder på precis sådan där levande pop som är så extremt mycket sommar.

Det är småplottrigt plockande på gitarren, ett föredömligt högt poptempo och en väldigt behaglig atmosfär rakt igenom. Antagligen skiljer sig sommarintrycket från person till person, men mina erfarenheter säger till hjärnan att solen sänker sig över västkusten.

Just detta borde göra att jag blir lycklig av att lyssna på den här demon. Så är dock absolut inte fallet. Nostalgiska bilder av lyckliga somrar är det minsta jag behöver när det är januari, svinkallt och lyckan inte existerar för fem öre. Istället blir det mest frustrerande att lyssna på Children c’mon. De kan alltså stolt slå sig för bröstet och proklamera att de minsann lyckats fånga känsla i sin musik.

Om vi skippar min amatörpsykologiska analys av mig själv finns det dock ett problem till med demon. Som på så många andra inspelningar mattas kvaliteten allt eftersom. Från att ha gått ut sprudlande och briljant slutar det i ganska tråkig popgegga. Det är som om bandet tappar gnistan och går på rutin istället för bubblande entusiasm. Sådant förtar intrycket ganska betänkligt.

Dela p Facebook Dela p Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlgg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krnikor
recensioner